Usuń swoje konto

Jak trwale usunąć konto Gymosaur i swoje dane

Sposób 1: usunięcie z poziomu aplikacji (zalecane)

Jeśli masz jeszcze zainstalowanego Gymosaura, najszybciej usuniesz konto lub wybrane dane bezpośrednio w aplikacji.

Usunięcie całego konta

  1. Otwórz Gymosaura i zaloguj się.
  2. Otwórz menu boczne i przejdź do Profilu.
  3. Przewiń na sam dół i dotknij Usuń konto.
  4. Potwierdź usunięcie.

Konto zostaje natychmiast dezaktywowane i trwale usunięte po 30-dniowym okresie karencji. W tym czasie możesz je przywrócić, logując się ponownie.

Usunięcie części danych (bez usuwania konta)

Możesz też usunąć wybrane dane, zachowując aktywne konto:

  • Treningi i zapisy serii: otwórz trening, dotknij menu i wybierz Usuń.
  • Pomiary ciała: otwórz Pomiary, dotknij wpisu i wybierz Usuń.
  • Plany treningowe: otwórz plan, dotknij menu i wybierz Usuń.
  • Utworzone przez Ciebie ćwiczenia: otwórz ćwiczenie i wybierz Usuń.
  • Wpisy i komentarze (gdy tablica jest włączona): otwórz menu wpisu lub komentarza i wybierz Usuń.
  • Pola profilu (imię, data urodzenia, jednostki): otwórz Profil i edytuj lub wyczyść pole.

Usunięte elementy znikają z naszych serwerów natychmiast. Zagregowane, zanonimizowane dane analityczne, które już Cię nie identyfikują, mogą zostać zachowane.

Sposób 2: zgłoszenie przez ten formularz

Jeśli nie masz już zainstalowanej aplikacji, wypełnij poniższy formularz. Zweryfikujemy własność konta na podstawie podanego adresu e-mail i usuniemy je w ciągu 30 dni.

Co zostanie usunięte

  • Twój profil (imię, e-mail, data urodzenia, płeć, jednostki, język).
  • Wszystkie treningi, zapisy serii, pomiary ciała i plany treningowe.
  • Wpisy, komentarze i wszelkie treści na tablicy powiązane z Twoim kontem.
  • Zapisy subskrypcji w naszej bazie danych (aktywne subskrypcje w App Store lub Google Play pozostają i musisz anulować je osobno na koncie w sklepie).

Co zachowujemy

Po usunięciu konta możemy zachować ograniczony zakres informacji, gdy wymaga tego prawo (np. dokumenty księgowe i podatkowe dotyczące Twoich zakupów) lub gdy służy to zapobieganiu nadużyciom. Zachowane dane są anonimizowane, gdy nie są już potrzebne do Twojej identyfikacji. Szczegóły znajdziesz w naszej Polityce prywatności .

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz pytania dotyczące procesu usuwania konta, napisz do nas na [email protected].